Процеси, апарати
Артикул | Название | Описание | Количество страниц | Цена | |
---|---|---|---|---|---|
ВД-0509 | Інноваційні напрями у технології гарячих солодких страв на прикладі ресторану «Диканька» | Курсова робота | 45 | 190.00 | Подробнее |
ВД-0728 | Контрольна робота з дисципліни «Технологія приготування їжі» | Контрольна робота | 25 | 55.00 | Подробнее |
ВД-0744 | ОПТИМІЗАЦІЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА НА ОСНОВІ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СИСТЕМИ РОЗПОДІЛУ ВИТРАТ | Магістерська дипломна робота | 91 | 850.00 | Подробнее |
ВД-2989 | Приготування та вiдпуск салатiв зi свiжих овочiв | Дипломна робота | 85 | 850.00 | Подробнее |
- «« В начало
- « Предыдущая
- 1
- Следующая »
- В конец »»